"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Instagram запускає месенджер Bolt

Середа, 30 липня 2014, 13:26

Instagram сьогодні анонсував власний мессенджер Bolt, що працює за аналогією зі Snapchat і дозволяє обмінюватися фото-та відео-повідомленнями.

Про це пише CyberSecurity.ru.

Додаток дозволяє швидко передавати мультимедійні дані. Згідно Instagram, додаток досить легковажно, щоб працювати на більшості смартфонів, крім того, воно споживає мінімум для свого функціоналу трафіку.

Хоча формально Instagram Bolt вже був анонсований, користувачам фото-мережі з більшості країн він поки недоступний. На сьогодні Bolt можна скачати в Новій Зеландії, Сінгапурі і ПАР.

Реклама:

Ні в Росії, ні Європі ні в США мессенджер поки недоступний, і в Instagram не повідомляють, коли саме він з'явиться.

Прес-секретар Instagram каже, що подібний "м'який" старт був обраний неслуайно, так як компанії необхідно забезпечити поетапне зростання навантаження на серверну інфраструктуру.

Зараз користувачі можуть подавати предзаявку на додаток, залишаючи номер свого мобільника, щоб у міру доступності Bolt заявник отримав повідомлення.

Судячи з опису Bolt, додаток багато в чому запозичує функціонал Snapchat. Тут також можна вказати час життя повідомлення після його відкриття.

За замовчуванням, повідомлень видаляється з пам'яті через 10 секунд після відкриття одержувачем.

Нагадаємо, що за неофіційними даними соцмережа Facebook також тестує месенджер зі зникаючим повідомленнями - Slingshot. Ця програма також орієнтована на обмін фото та короткими відеороликами.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: