"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

BlackBerry купує компанію Secusmart

Середа, 30 липня 2014, 09:59

BlackBerry купує приватну німецьку компанію, що спеціалізується на шифруванні голосу і даних.

Про це заявили у вівторок в самій BlackBerry, пише CyberSecurity.ru.

Нова покупка компанії спрямована на створення технологій, орієнтованих на задоволення потреб корпоративних і урядових замовників.

У заяві BlackBerry не вказується сума, заплачена за покупку Secusmart GmbH.

Реклама:

Компанія Secusmart випускає шифрувальне програмне забезпечення і стійкі до прослуховування сервіси для урядових клієнтів і телекомунікаційних компаній.

Сьогоднішнє поглинання - останній крок у ланцюжку заходів, що реалізуються новим CEO компанії Джоном Ченом з виведення BlackBerry з кризи і відновлення ринкових позицій на тлі домінування компаній Samsung і Apple.

Сам Чен говорить, що він хотів би зберегти BlackBerry конкурентною на ринку, але в першу чергу зосереджений на розвитку програмного зебезпечення для корпоративного сектора.

Технології Secusmart на сьогодні використовуються для захисту урядових комунікацій в Німеччині та Канаді, в тому числі і в уряді Ангели Меркель, яке нещодавно стало жертвою з боку американського шпигунства.

Продукти Secusmart сумісні з BlackBerry 10, а також з технологіями провідного зв'язку та бізнес-рішеннями, використовуваними в багатьох компаніях.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!