"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Фонд гарантування почав ліквідацію "Західінкомбанку"

Четвер, 24 липня 2014, 14:24

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб почав ліквідацію "Західінкомбанку" на підставі рішення Національного банку України про відкликання банківської ліцензії та ліквідації.

Про це йдеться у повідомленні фонду.

Фонд призначив ліквідатором банку Ігоря Яремчишина.

Фонд запропонував вкладникам банку для отримання відшкодувань за вкладами з 30 липня по 9 вересня звертатись в установи банку "Хрещатик". Виплати гарантованої суми відшкодування здійснюватимуться відповідно до загального реєстру вкладників.

Реклама:

Відшкодування вкладникам, які з якихось причин не звернуться за відшкодуванням у зазначений термін, будуть проводитися за індивідуальними зверненнями до фонду.

Як відомо, Фонд гарантування ввів тимчасову адміністрацію в "Західінкомбанку" строком на 3 місяці з 29 травня на підставі рішення НБУ про визнання банку неплатоспроможним.

Фонд розпочав виплати гарантованих відшкодувань вкладникам "Західінкомбанку" через установи банку "Хрещатик" з 27 червня. 16 липня фонд повідомив про намір направити НБУ пропозицію про ліквідацію "Західінкомбанку" у зв'язку з відсутністю інвесторів, бажаючих брати участь у виведення банку з ринку. 

УНІАН

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: