"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Apple запатентувала розумний годинник iTime

Середа, 23 липня 2014, 13:54

Бюро з реєстрації патентів і торгових марок США опублікувало патент компанії Apple, в якому описується пристрій для носіння на зап'ясті, що містить датчики і бездротові радіоприймачі, що дозволяють з'єднуватися з іншими пристроями, такими як iPhone, iPad або Mac.

Про це пише "ЛігаБізнесІнформ" з посиланням на macrumors.com

У тексті патенту пристрій іменується iTime і, згідно з описом, складається з двох частин: браслет і модулі, що знімаються. Браслет містить різні датчики, такі як GPS і Wi-Fi, а що кріпляться модулі можуть виконувати різні функції, наприклад, виступати в якості медіаплеєра.

У патенті описуються два різних сценарію виконання приладу. В одному варіанті електронний пристрій під'єднується до браслету, щоб розширити функціональність і можливості.

Реклама:

В іншому варіанті виконання браслет і електронний пристрій є одним цілим і не можуть бути від'єднані.

Крім цього, Apple описує спосіб підключення браслета до мобільного пристрою, щоб відображати на зап'ясті вхідні дзвінки, текстові повідомлення та інші повідомлення.

Також пристрій буде повідомляти власника про віддалення від мобільного пристрою, щоб не втратити або не забути його в громадському місці.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!