Будівельники протестують проти неправомірних дій Податкової

Середа, 2 липня 2014, 18:05

Порядку 300 працівників будівельної компанії ТММ та інших підприємств галузі пікетували будівлю Міністерства доходів і зборів на Львівській площі.

Про це йдеться в прес-релізі компанії ТММ.

Як наголошується, приводом для масового пікету послужили результати "перевірки" Державної податкової інспекції Святошинського району міста Києва.

фото прес-служби ТММ 

Працівники ГУ Міндоходів міста Києва, зокрема заступник начальника відділу Микола Волинець та головний державний ревізор-інспектор Ігор Горбач, пред'явили до підписання довідку документальної планової виїзної перевірки, в якій вказали про порушення в проведенні готівкових операцій в сумі 39 млн гривень.

Реклама:

"Штрафні санкції за вказаним порушенням повинні становити більше 195 млн гривень. Діяльність податківців могла призвести до блокування діяльності компаній будівельної галузі", - йдеться в повідомленні компанії.

"Присутність всіх нас тут, на мирному пікеті, - це єдиний спосіб достукатися до нової влади. Компанія ТММ, тільки за перше півріччя 2014 року виплатила працівникам 42 млн гривень заробітної плати. Ми працюємо "по білому", - заявив Микола Толмачов, генеральний директор компанії ТММ.

За його словами, кожен з 1300 працівників отримує зарплату на зарплатну картку, з кожної копійки зарплати виплачуються всі необхідні податки.

Також наголошується, що під час проведення пікету до мітингувальників вийшов представник Міндоходів і запросив на переговори з главою Держфіскальної служби Ігорем Білоусом, який запевнив, що найближчим часом буде завершено об'єктивне розслідування неправомірних дій співробітників податкової служби в ході останньої перевірки.

фото прес-служби ТММ 

Також, були досягнуті домовленості про вирішення існуючих суперечок за матеріалами попередніх перевірок.

"Міністерство визнало дії співробітників Податкової інспекції Святошинського району відносно компанії ТММ неправомірними. На 3 липня 2014 року заплановано засідання комісії на чолі з в.о начальника ГУ Міндоходів в місті Києві В'ячеславом Бусарєвим для остаточного врегулювання ситуації, що склалася", - йдеться в прес-релізі.

Крім того, генерального директора компанії ТММ Миколу Толмачова запросили увійти до громадської ради при Міністерстві для представлення інтересів вітчизняного бізнесу.

Будівельні компанії ТММ - є вертикально інтегрованою девелоперсько-будівельною компанією повного циклу. Компанія працює на ринку України з 1994 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: