На басейн "масажиста Азарова" докинули 2,7 мільйона

Середа, 2 липня 2014, 11:27

Відділ капітального будівництва Броварської міської ради уклало угоду з ТОВ "Фірма ГФ" на реконструкцію плавального басейну "Купава" у Броварах.

Про це пишуть "Наші гроші" із посиланням на "Вісник державних закупівель".

Вартість угоди становила 2,68 мільйона гривень.

Як пише видання, йдеться про коригування кошторису по замовленню, яке робили ще у 2012 році.

Реклама:

Тоді "Фірма ГФ" отримала підряд на реконструкцію басейну за 22,53 млн гривень. Тендер тоді проводили за неконкурентною процедурою "у одного учасника", оскільки реконструкцію фірма почала ще в 2007 р., але не могла завершити через брак фінансування.

Цього разу зростання кошторису зумовлене тим, що у 2013 році в ході завершення реконструкції виникла необхідність у виконанні додаткових будівельних робіт, які не були передбачені попереднім проектом, але через їх невиконання неможливо здати об’єкт в експлуатацію.

Це підсилення металевих конструкцій для кріплення підвісної стелі, влаштування аварійного освітлення, встановлення стартових тумб та натяжних доріжок, підсилення огородження балкону, деякі роботи з облаштування мереж, оздоблення й благоустрою, а також вхідної групи й пандусу.

Таким чином, загальна вартість реконструкції басейну наразі становила 44,88 мільйона гривень, з яких уже виконано робіт на суму 40,38 мільйона гривень.

"Фірма ГФ" належить Володимиру Яневичу і Володимиру Феоктістову.

Директором басейну "Купава" у 2009 році була призначена Тетяна Федоренко, дружина Сергія Федоренка - особистого масажиста екс-прем’єр-міністра Миколи Азарова.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!