Великобританія та Німеччина - найпривабливіші країни для інвестицій

Середа, 2 липня 2014, 09:48

Число проектів, створених за рахунок прямих іноземних інвестицій в Європі, сягнуло абсолютного максимуму в минулому році.

Про це йдеться у дослідженні EY "Знову у грі: Інвестиційна привабливість європейських країн" (European Attractiveness Survey).

Дослідження включає аналіз даних про іноземні інвестиції в європейські країни за минулий рік, а також результати опитування 800 керівників міжнародних компаній про найбільш привабливі для інвестицій ринки в найближчому десятилітті.

Минулий рік виявився рекордним за обсягом прямих іноземних інвестицій на ринки європейських країн, навіть незважаючи на той факт, що економіка Європи вийшла з рецесії лише до середини 2013 року.

Реклама:

Завдяки прямим іноземним інвестиціям в минулому році було профінансовано 3955 проектів, що на 4% вище за показник 2012 року, що склав 3797 проектів.

Збільшилася кількість інвестиційних проектів на ринках найбільших країн континенту - Великобританії, Німеччини і Франції, - водночас спостерігалося зниження активності на ринках Іспанії та країн Східної Європи.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!