В "Єврогазбанк" ввели тимчасову адміністрацію

Четвер, 17 липня 2014, 11:39

В ПАТ "Європейський газовий банк" ввели тимчасову адміністрацію до 17 жовтня.

Про це йдеться у повідомленні Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

Згідно із повідомленням, на підставі постанови НБУ "Про віднесення ПАТ "Європейський газовий банк" до категорії неплатоспроможних", виконавчою дирекцією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб 16.07.2014 прийнято рішення № 57 про запровадження з 17.07.2014 тимчасової адміністрації.

"Уповноваженою особою Фонду на тимчасову адміністрацію в АТ "Єврогазбанк" призначено провідного професіонала з питань врегулювання неплатоспроможності банків відділу запровадження процедури тимчасової адміністрації та ліквідації департаменту врегулювання неплатоспроможності банків Ковальова Віктора Михайловича", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Тимчасову адміністрацію запроваджено строком на 3 місяці з 17 липня по 17 жовтня.

Протягом дії тимчасової адміністрації вкладники АТ "Єврогазбанку" можуть отримати свої кошти за договорами банківського вкладу (депозиту), строк дії яких закінчився, та за договорами банківського рахунку.

Виплати за зазначеними договорами здійснюються в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом банку з ринку, але не більше ніж 200 тисяч гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: