Коболєв обіцяє звільнити свого заступника Кацубу

Понеділок, 14 липня 2014, 19:48

Голова "Нафтогазу" Андрій Коболєв обіцяє через 2 тижні звільнити свого заступника Олександра Кацубу, який знаходиться на лікарняному.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"З моменту мого призначення в НАК Олександр перебуває на лікарняному. Вже майже 4 місяці. Я вмію користуватися інстаграммом, спілкуюся з журналістами, тому непогано уявляю, як проходить його хвороба", - написав Коболєв.

"Якщо коротко - то на амбулаторне лікування в "КЗОХ Центр первинної медико-санітарної допомоги Дергачівського району амбулаторія Загальної практики сімейної медицини м. Дергачі. Вул. 1 Травня, 25 м. Дергачі Харківської области 62300." це не дуже схоже", - додав голова "Нафтогазу".

Реклама:

За його словами, юристи НАКу ще в квітні аналізували дану ситуацію і прийшли до очікуваного висновку: звільнення без отримання письмових роз'яснень співробітника буде легко оскаржене в суді і дасть право на автоматичне відновлення на посаді.

"Навіть якщо по ТБ покажуть, що він полетів у космос. У разі затяжного лікарняного роботодавець має право звільнити співробітника без його заяви тільки по закінченню чотирьох місячного терміну. ​​Цей термін у випадку пана Кацуби закінчується через два тижні", - повідомив Коболєв.

Голова НАКу пообіцяв через два тижні підписати всі документи на його звільнення, у присутності журналістів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: