Банк Михайлівський та мережа магазинів "Ельдорадо" презентували результати спільного проекту ℗

Понеділок, 14 липня 2014, 16:10 -

Банк Михайлівський та мережа магазинів "Ельдорадо" на прес-конференції, яка відбулася 10 липня 2014 року в конференц-залі готелю Hyatt Regency Kiev, презентували перші результати спільного проекту та оголосили про запуск спільної преміальної картки MasterCard World Elite Eldorado.

"На початку року Банк Михайлівський разом з мережею магазинів Ельдорадо запропонували клієнтам спільний продукт "Прибуткова картка + Кредитка". Для Банку Михайлівський це була перша ко-бренд картка в лінійці продуктів Банку. В результаті спільної роботи, за три місяці існування даний продукт отримали понад 300 000 клієнтів, серед яких понад 20 000 клієнтів щоденно ним користуються. Тому ми вирішили зробити унікальний преміальний продукт, щоб задовольнити потреби і VIP-клієнтів також. Це стратегічне рішення, в рамках розвитку Private Banking для наших найшановніших клієнтів", - повідомив Голова Правління ПАТ "Банк Михайлівський" Ігор Дорошенко.

MasterCard World Elite Eldorado була створена спеціально для клієнтів мережі магазинів "Ельдорадо", які бажають отримувати ексклюзивний банківський сервіс та унікальні привілеї.

"Наша компанія продовжує активно розвивати свою програму лояльності, - зазначив генеральний директор "Ельдорадо" Сергій Цибульский. – Запуск преміальної ко-бренд картки MasterCard World Elite Eldorado – усвідомлений крок. Продукт має на меті задовольнити будь-які бажання наших клієнтів. Послуга Ельдорадо Консьєрж сервіс дозволяє відчути очевидні переваги, які не доступні іншим клієнтам: індивідуальне обслуговування в будь-якому магазині мережі "Ельдорадо"; відкриття магазину в будь-який час саме для власників картки; спеціальні умови вибору товару, провідні консультації найкращих спеціалістів тощо. За весь період існування даної пропозиції нею скористувалися 5 000 клієнтів . Тому ми впевнені, що ця картка знайде своїх щасливих власників, які зможуть оцінити обслуговування найвищого рівня".

Реклама:

Банк Михайлівський пропонує власникам картки кредитний ліміт до 150 000 грн. з відновлювальною кредитною лінією; пільговий період кредитування – до 90 днів під 0,001% річних на покупки в торговельній мережі та мережі Інтернет; до 25% річних на залишок власних коштів та зняття власних коштів без комісій в мережі банкоматів Банку та мережі "АТМоСфера".

Власнику даної карти надається персональний доступ до преміального банківського сервісу, а також можливість отримати до 7% бонусів від вартості покупок при розрахунках за товари та послуги в усіх магазинах країни та за кордоном.

Високий рівень захисту грошових коштів клієнта та швидкість розрахунку забезпечить технологія безконтактного чіпу Pay Pass, а завдяки послузі Консьєрж Сервіс – можна бути впевненим, що персональний асистент вирішить будь-який запит в найкоротший строк та на найвищому рівні, 24 години на добу/7 днів на тиждень.

Банк надає власникам картки World Elite MasterCard Eldorado послугу Priority Pass, яка забезпечить доступ до VIP-залів очікування аеропортів, також Банк надає поліс страхування для виїжджаючих за кордон з територією покриття – "Європа".

Крім того, унікальна послуга Ельдорадо консьєрж сервіс, а саме індивідуальне обслуговування в будь-якому магазині мережі "Ельдорадо", дозволить зекономити Ваш час та відчути на собі сервіс персональних привілеїв та бонусних пропозицій.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: