"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Головою наглядової ради Аграрного фонду призначено Дикуна

П'ятниця, 11 липня 2014, 19:43

Кабінет міністрів затвердив склад спостережної ради Аграрного фонду.

Про це йдеться у розпорядженні уряду № 637-р.

Згідно з документом, головою спостережної ради Аграрного фонду призначено заступника міністра аграрної політики і продовольства Андрія Дикуна.

Членами спостережної ради стали директор департаменту фінансово-кредитної політики і бухгалтерського обліку Мінагропроду Баграт Ахіджанов, заступник керівника апарату прем'єр-міністра України Роман Греба, заступник директора департаменту фінансів виробничої сфери Мінфіну Анатолій Данілишин, заступник голови правління "Ощадбанку" Ірина Земцова.

Реклама:

Крім того, до спостережної ради увійшли директор департаменту відносин власності Мінекономрозвитку Олександр Максимов і начальник відділу з питань приватизації підприємств агропромислового комплексу управління з питань реформування власності департаменту планування процесів приватизації та реформування власності Фонду державного майна Максим Матвєєв.

Як повідомлялося, у квітні 2013 року Кабінет міністрів прийняв рішення про перетворення бюджетної організації Аграрний фонд на ПАТ "Аграрний фонд" і постановив сформувати з державних облігацій капітал фонду в розмірі 5 млрд гривень.

УНІАН

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!