Держстат назвав області, де найменше зростають ціни

П'ятниця, 11 липня 2014, 14:32

Найменший рівень інфляції в червні 2014 року порівняно з травнем 2014 року зафіксовано в Херсонській та Одеській областях.

Про це повідомляє прес-служба Державної служби статистики.

Згідно з повідомленням, інфляція в Херсонській області в червні знизилася до 0,1% із 4,5%, в Одеській області – до 0,4% із 3,3%. Найбільший рівень інфляції в червні зафіксовано в Житомирській області - на рівні 1,4%.

За даними Держстату, у Львівській та Хмельницькій областях у червні зафіксовано інфляцію на рівні 1,3%, у Луганській та Волинській - на рівні 1,2%, в Івано-Франківській, Донецькій та Чернігівській областях - 1,1%.

Реклама:

За даними відомства, в червні проти травня 2014 року продукти харчування найбільше подорожчали в Житомирській області – на 1,6%, алкогольні напої - в Полтавській області, одяг і взуття - у Херсонській області, житло, електроенергія, газ - у Херсонській області, побутова техніка - у Миколаївській області.

Як повідомлялося, інфляція в Україні в червні порівняно з травнем 2014 року уповільнилася до 1% із 3,8%, зафіксованих у травні порівняно з квітнем. У річному виразі інфляція прискорилася до 12% із 10,9%, зафіксованих місяцем раніше.

УНІАН

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: