"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Samsung анонсувала нові "бюджетні" смартфони Galaxy

Вівторок, 1 липня 2014, 09:44

Samsung Electronics урізноманітнила свою лінійку смартфонів Galaxy за рахунок чотирьох нових пристроїв, орієнтованих на покупців, які не хотіли б платити ціну, яку компанія просить за флагманський смартфон Galaxy S5.

Про це пише CyberSecurity.ru.

Компанія презентувала смартфони Galaxy Core II, Galaxy Star 2, Galaxy Ace 4 і Galaxy Young 2.

 

Кожен з цих смартфонів володіє меншим дисплеєм і менш потужним процесором, ніж S5. При цьому, всі чотири нові пристрої працюють на останній версії Android 4.4 KitKat.

Реклама:

Основний конкурент Samsung, компанія Apple, на сьогодні пропонує тільки два різновиди iPhone в рамках одного покоління пристроїв.

В Samsung же намагаються заповнити ніші у всіх сегментах ринку в рамках покоління смартфонів Galaxy, щоб покупці з різними рівнями доходів могли підібрати щось відповідне для себе.

 

У заяві Samsung з приводу виходу нових телефонів не говориться про їх ціни і терміни виходу на ті чи інші ринки, проте відомо, що Galaxy Core II - це найпотужніший з новинок. Він обладнаний 4,5-дюймовим екраном, 1,2-гігагерцевий процесор з чотирма ядрами. Для порівняння: Galaxy S5 обладнаний 5,1-дюймовим екраном і 2,5-гігагерцевим чипом.

Смартфони Ace 4 мають 4-дюймовий екран і пропонують чіпи 1,2 ГГц і 1 ГГц c двома ядрами. Апарати Young 2 і Star 2 володіють одноядерними чіпами на 1 ГГц і екранами 3,5 дюйма.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!