"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Сільпо" і "АТБ" залишаються працювати в Криму

П'ятниця, 6 червня 2014, 10:14

"Сільпо" не має наміру закривати свою мережу супермаркетів в Криму.

Про це кореспондентові Кримського інформаційного агентства повідомила комерційний директор мережі "Сільпо" у Криму Світлана Діюк.

За її словами, підприємство зареєструвало нову юридичну особу в російському реєстрі.

"Ми не закриваємося, а, навпаки, намагаємося залучати якомога більше кримських виробників і представляти їх асортимент в повному обсязі", - пояснила гендиректор.

Реклама:

Вона зазначила, що підприємство також має намір співпрацювати з російськими виробниками, які, в свою чергу, самі виходять на кримських дистриб'юторів.

"Наші кримські дистриб'ютори приходять вже з пропозиціями російських виробників. Багато надходить пропозицій щодо молочної продукції за вхідною ціною кримських виробників. Деякі українські виробники подають заявки до Россільгоспнагляду про роботу на території Криму. Наприклад, Білоцерківський завод, вони вже зареєструвалися і можуть без проблем завозити свою продукцію в Крим ", - підкреслила Діюк.

У свою чергу, представник торгової мережі "АТБ" додав, що мережа продуктових магазинів "АТБ" також продовжить роботу на території Криму.

Зараз у магазинах представлена ​​продукція українських виробників, а також ведуться переговори з російськими постачальниками.

АПК-інформ

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!