"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Кабмін виділив на проведення олімпіад 1,6 мільйона

Четвер, 5 червня 2014, 11:10

Уряд збільшив видатки на проведення всеукраїнських і міжнародних олімпіад у сфері освіти.

Відповідне розпорядження "Про перерозподіл деяких видатків держбюджету, передбачених Міносвіти на 2014 рік" Кабмін прийняв 4 червня 2014 року, повідомляє прес- служба уряду.

Таким чином, уряд перерозподілив 1,6 мільйона гривень, передбачених за однією з програм на сплату комунальних послуг та електроенергії та зекономлених у зв’язку зі сприятливими зимово-весняними природними умовами.

"Планом роботи Міносвіти на 2014 рік передбачена участь команд України у 9 міжнародних учнівських олімпіадах (екологія, фізика, математика, біологія, географія, астрономія, інформатика, хімія, історія). Однак, Держбюджетом на 2014 рік було зменшено фінансування за відповідною програмою, що унеможливлювало боротьбу українських учасників у змаганнях на міжнародній арені", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Для забезпечення участі команд України у цих міжнародних інтелектуальних змаганнях і будуть додатково спрямовані 1,6 млн гривень, які, зокрема, витратять на проживання, добові, проїзд, страхування, оформлення віз, придбання форми та національної символіки для учасників тощо.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!