"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Vertu випустила титановий смартфон за 8 тисяч євро

Вівторок, 3 червня 2014, 11:36

Компанія Vertu, що спеціалізується на випуску люксових смартфонів, випустила модель Signature Touch, яка коштуватиме 8 тисяч євро.

Про це йдеться в повідомленні компанії, пише "Лента.ру" .

Апарат Vertu Signature Touch почне продаватися в липні поточного року.

Модель Vertu виконана в титановому корпусі з шкіряними вставками, а дисплей покритий сапфіровим склом, по міцності порівнянним з алмазом.

Реклама:

Основна камера має характеристики, стандартні для сучасних смартфонів: 13 -мегапіксельна матриця і подвійний світлодіодний спалах.

Однак Vertu провела її сертифікацію на відповідність стандартам виробника дорогою фототехніки Hasselblad. Також в апараті використовується акустична система, розроблена спільно з компанією Bang&Olufsen, а звук задовольняє стандарти Dolby Digital Plus.

У смартфон Signature Touch повернулася кнопка для дзвінка персонального менеджера Vertu Conciergе, попередня модель була позбавлена ​​цієї функції.

 

Також підтримуються фірмові сервіси: Life з розкладом розважальних заходів та Certainly для захисту даних на смартфоні.

Останній використовує технології російської "Лабораторії Касперського" для захисту пристрою від вірусів.

На відміну від попередніх моделей, смартфон Signature Touch отримав сучасну начинку. Його дисплей має діагональ 4,7 дюймів і дозвіл Full HD (1920 на 1080 пікселів).

Апарат побудований на базі чотириядерного процесора Qualcomm Snapdragon 800 c частотою 2,3 ГГц і володіє 64 - гігабайтної внутрішньою пам'яттю.

Апарат підтримує стандартні бездротові протоколи, включаючи LTE, а також передачу даних по зашифрованому каналу Wi- FI. Він працює під управлінням операційної системи Android 4.4 Kitkat.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: