Motorola анонсувала свій "розумний годинник" Moto 360

Неділя, 29 червня 2014, 15:13

На офіційному відео від Motorola показано третій пристрій дебютної хвилі Смарт-Вотч на базі платформи Android Wear - Moto 360.

Про це пише macdigger.ru.

Зовні Moto 360 сильно відрізняються від інших "розумних" годинників, володіючи корпусом у вигляді диска з нержавіючої сталі і шкіряним ремінцем.

 

"Циферблат" являє собою екран, причому він не має рамки, займаючи майже весь простір всередині сталевого кільця.

Реклама:

Платформа Android Wear наділяє годинник безліччю функцій. Прямо із зап'ястя можна викликати таксі і оплачувати покупки в інтернет-магазинах (наприклад, можна замовити піцу одним "тапом" по циферблату), управляти відтворенням музики, отримувати SMS, читати повідомлення в Hangouts і Facebook і звірятися з маршрутами на карті.

За допомогою голосових команд власник годинника може створювати нотатки і заводити події в календарі. Коли оповіщення відхиляють з годинника, воно пропадає і зі смартфона.

 

Робочі області прокручуються свайпами по вертикалі і горизонталі. Свайп вниз переведе годинник в режим "Не турбувати". Платформа для носіння пристроїв Google сумісна як з круглими, так і з прямокутними дисплеями.

Даних про ціну Moto 360 поки немає, але компанія обіцяє почати продажі цього літа. Очевидно, тоді з'явиться ціна і будуть названі остаточні специфікації пристрою.

Поки відомо, що діаметр екрану дорівнює 1,8 дюйма, годинник у водонепроникному корпусі і підтримує бездротову зарядку.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: