"Лукойл" продав всі заправки в Криму

П'ятниця, 27 червня 2014, 10:58

Нафтова компанія "Лукойл" продала всі заправки в Криму на прохання керівництва республіки.

Про це повідомив глава компанії Вагіт Алекперов пише "Лента.ру".

За його словами, заправки були продані для розвитку малого та середнього бізнесу та дісталися кримським операторам.

Глава "Лукойлу" підкреслив, що операція комерційна, хоча, як зазначив він, "звичайно, були зроблені дисконти виходячи з ситуації, яка там склалася". Компанія більше не буде поставляти на продані станції паливо.

Реклама:

"Ні, ми їх продали і не несемо відповідальності за їх забезпечення. Вони вже зняли назву "Лукойлу", - сказав він.

За словами Алекперова, на Україні компанія володіє близько 250 АЗС.

"Заправки у нас є у всіх регіонах України - в основному в центральній частині, на півдні і в західній частині України. Були ексцеси, приходили люди з пікетами, але реалізація скрізь йде стабільно", - зазначив керівник нафтової компанії.

За словами Алекперова, у "Лукойла" на Україні працює близько 5 тисяч чоловік. Крім заправок, компанія володіє нафтохімічним комплексом "Карпатнафтохім", робота на якому припинена з економічних причин і міркувань безпеки (на підприємстві застосовується велика кількість хлору при виробництві ПВХ).

"Робітники заводу сьогодні отримують зарплату. Ми зберегли прекрасні відносини з профспілками і з регіональною владою, і в цілому колектив стабільний і не допустив жодного ексцесу на підприємстві. Наші регіональні керівники в контакті з владою", - повідомив глава "Лукойлу"..

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: