Курченко запевнив, що не продаватиме "Український медіахолдинг"

Четвер, 26 червня 2014, 13:15

Український бізнесмен Сергій Курченко стверджує, що законно придбав Український медіахолдинг і не планує його продавати.

Про це він заявив в інтерв'ю "Независимой газете".

Зокрема, Курченко відкинув звинувачення, щодо незаконного придбання УМХ.

"І я сам, і Борис Ложкін неодноразово заявляли, що операція була абсолютно прозора і претензій ні у кого немає. Купівля УМХ проводилася з залученням висококваліфікованих юристів, у тому числі великих міжнародних фірм, які структурували і проводили угоду відповідно до норм чинного законодавства. Немає зовсім ніяких підстав для розірвання цієї угоди, вона була вигідна кожній зі сторін", - повідомив він.

Реклама:

При цьому Курченко підкреслив, що не збирається продавати актив.

"УМХ стабільно працює, і продавати його активи я не маю наміру, навіть якщо виникне підвищений інтерес до нього з боку інших гравців ринку", - зазначив він.

Бізнесмен також додав, що кредит на покупку УМХ взятий в "Укрексімбанку" обслуговується в нормальному режимі.

"Кошти залучені в "Укрексімбанку" на досить жорстких для позичальника умовах. Досить сказати, що кредит забезпечений заставною масою, у кілька разів перевищує суму кредиту. Але наш кредит обслуговується в нормальному режимі. Єдиний форс-мажор - через падіння гривні довелося здійснити дострокове погашення його частини, щоб не перевищувати загальний ліміт по кредитній лінії, встановлений в гривні", - підсумував він.

Нагадаємо, 21 червня 2013 року група компаній СЄПЕК офіційно підтвердила покупку Сергієм Курченком "Українського медіа холдингу".

Як відомо, 23 квітня ГПУ оголосила Курченка у міжнародний розшук.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!