Бюджет заощадить понад 10 мільйонів на утриманні держдач

Середа, 25 червня 2014, 20:02

До кінця року держава зекономить понад 10 мільйонів гривень завдяки рішенню уряду, відповідно до якого впродовж майже трьох місяців особи, що проживають на державних дачах, самі 100% оплачують комунальні послуги.

Про це заявив міністр Кабінету міністрів Остап Семерак на брифінгу, передає прес-служба уряду.

"Ще три місяці тому уряд прийняв постанову, якою змінив правила оплати проживання осіб у державних санаторіях "Конча-Заспа" і "Пуща-Водиця" і розсекретив цю постанову" - сказав міністр.

"Уже зараз ми бачимо економію державних коштів. Скажімо, у санаторії "Конча-Заспа", який має 68 будиночків і 4 корпусних пансіонати, проживає 172 сім’ї теперішніх і колишніх чиновників. Раніше вони платили за комунальні послуги лише 30% їхньої вартості. До кінця року ми зекономимо понад 10 млн гривень", - додав він.

Реклама:

Семерак також нагадав, що 6 червня цього року проведено перший аукціон з реалізації автомобілів Секретаріату Кабінету міністрів.

"Важко передбачити загальну суму виручених коштів від продажу автомобілів, але в першому аукціоні ми отримали на 30% більше коштів, ніж заявлена оцінка вартості машин. На сьогодні зекономлено приблизно 20 млн гривень, які йшли на забезпечення фінансування автопідприємства Секретаріату КМУ", - зазначив Семерак.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!