"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Кримські вина "Бахчисарай" розливатимуться в Одесі

Середа, 25 червня 2014, 12:58

З липня поточного року вина "Бахчисарай", які розливалися на Кримському винно-коньячному заводі "Бахчисарай", будуть вироблятися на підприємстві "Одесавинпром".

Про це повідомляє прес-служба УАК "Олімп", пише "Дело".

З липня вина "Бахчисарай" поміняють дизайн і асортиментне позиціонування, що було закладено в стратегію розвитку на 2014 рік, кажуть в компанії.

Винний портфель складатиметься з 3 серій - "Легкі кримські вина", "Сортові кримські вина", "Авторська серія кримський вин". Кожна серія буде представлена ​​в новому, характерному дизайні і буде відрізнятися за ціною.

Реклама:

Що стосується Кримського винно-коньячного заводу "Бахчисарай", то вироблена там продукція буде орієнтуватися на російський ринок.

У прес-службі УАК "Олімп" уточнили, що на даний момент підприємство не працює - відбувається процес перереєстрації згідно з російським законодавством.

"Враховуючи інтерес росіян до кримських вин і коньяків, в компанії бачать доцільність у збереженні та розвитку даного активу. Специфіка алкогольного ринку Росії така, що дистриб'ютори хочуть продавати "свої" бренди. Тому було прийнято рішення на підприємстві виробляти, як власні бренди, перепозиціонувати на російський ринок, так і продукцію російського рітейлу і великих дистриб'юторів",-зазначають в УАК "Олімп".

Про плани перенесення розливу вина з Криму на материкову Україну повідомила в інтерв'ю генеральний директор УАК "Олімп" Юлія Самойлова.

"Олімп" шукає майданчик, де можна було б розливати як вино, так і коньяк із кримського виноматеріалу і коньячних спиртів.

"Поки буде можливість вивозити сировину з Криму, ми будемо це робити", - заявляла Самойлова.

"Нас цікавлять ті підприємства, які володіють власною сировинною базою. На першому етапі ми будемо розливати зі своєї сировини, надалі будемо також співпрацювати з компаніями, які запропонують нам виноматеріали та коньячні спирти високої якості", - констатує гендиректор.

Співпраця УАК "Олімп" з "Одесавинпром" не перший приклад перенесення розливу алкогольної продукції з Криму на материк.

"Кримська горілчана компанія" змушена була зареєструвати в Україні нову юрособу - "Істерн Беверидж Трейдинг".

З травня ця компанія почала розлив горілки на потужностях харківського лікеро-горілчаного заводу PRIME, який входить до складу УАК "Олімп", а в червні - продукції під ТМ Longermixer на вінницькому заводі Nemiroff.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: