"Кримський содовий завод" Фірташа став російським

Вівторок, 24 червня 2014, 18:32

На офіційному веб-сайті ПАТ "Кримський содовий завод" змінилася юридична адреса: тепер сторінка http://www.cs.ua/contacts/ повідомляє, що завод знаходиться за адресою: ул.Проектна, 1, Місто: Красноперекопськ, Область: Республіка Крим, Росія.

Також на сайті компанії вказано новий поштовий індекс: 296002. Разом з тим, контактні телефони організації залишилися "українськими" - всі вказані з міжнародним телефонним кодом - "+38".

Як пояснили в прес-службі групи компаній Group DF, яка контрольована українським бізнесменом Дмитром Фірташем, який перебуває під домашнім арештом у Відні,  і володіє Кримським содовим заводом, було прийнято рішення не реєструвати Кримський содовий завод в Києві і залишити підприємству реєстрацію в аннексированному Росією Криму.

"Кримський содовий завод ми не стали реєструвати в Києві", - цитує Краснянського прес-служба.

Реклама:

Директор Group DF таке рішення пояснює... нестабільною ситуацією в Україні: "Що б ви не робили в такій ситуації, ви, по суті, зробите ставку в грі, не знаючи заздалегідь, до чого це призведе", - сказав Краснянський.

Як повідомлялося, самопроголошений прем'єр-міністр Криму Сергій Аксьонов закликав Фірташа провести перереєстрацію своїх кримських підприємств у відповідності з російським законодавством, інакше щодо заводів можуть бути застосовані санкції, аж до передачі їх у тимчасове зовнішнє управління.

"Кримський содовий завод" був запущений в 1973 році. Проектна потужність - 698 тисяч тонн в рік. Завод входить у групу Ostchem Holding, яка консолідує всі хімічні активи Group DF.

УНІАН

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!