"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Ахметов планує відкрити друге ремонтне виробництво в Росії

Вівторок, 24 червня 2014, 17:12

Corum Group, що об'єднує машинобудівні активи найбільшої в Україні фінансово-промислової групи "Систем Кепітал Менеджмент", планує в 2014 році відкрити друге в Росії ремонтне виробництво - в Новокузнецьку.

Про це повідомили в прес-службі компанії, передає "Інтерфакс-Україна".

"У рамках розвитку сервісного напрямку Corum в 2014 році планує відкрити друге в РФ ремонтне виробництво загальною площею в 4500 кв. м, яке дозволить компанії перебувати в безпосередній близькості до клієнтів в Кузбасі, оперативно реагувати на заявки гірників", - повідомили в прес-службі.

Крім того, на території нового ремонтного виробництва також буде розташований склад матеріалів, запасних частин і готового обладнання.

Реклама:

"Сьогодні машинобудівний бізнес у світі зазнає істотних змін. Клієнти не готові купувати нове обладнання, вони все частіше вдаються до ремонту існуючого. У результаті ринок гірничо-шахтного обладнання падає більш ніж на 18% на рік, а сервіс показує зростання до 5%", - зазначив директор Corum Ukraine Андрій Пархоменко.

За його словами, зокрема, за підсумками 2013 року післяпродажний сервіс в загальному обсязі продажів Corum становив 45% виручки.

"Це найкращий показник серед компаній гірничодобувної галузі в СНД. Ми розширюємо наш сервісний портфель: це послуги з навчання, управління життєвим циклом продукту, монтажу, демонтажу, налагодження", - підкреслив Пархоменко.

Corum спеціалізується на наданні комплексних рішень, виробництві та сервісі обладнання в галузі видобутку, переробки і транспортування корисних копалин, а також будівництві шахт.

До складу Corum входять сім заводів та ремонтні майданчики в Україні та Росії, торгові компанії в Україні, Росії, Казахстані, В'єтнамі та Польщі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!