"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Крим увійде в бюджетну систему Росії до березня 2015 року

Вівторок, 24 червня 2014, 13:52

Інтеграція бюджетної системи Криму в правове поле РФ буде проходити поетапно і завершиться до березня 2015 року.

Це передбачено в схваленій на засіданні Радміну Криму "дорожній карті" з 48 заходів, необхідних для повного входження республіки в бюджетну систему РФ, пише "Прайм".

У числі першочергових заходів значаться прийняття закону республіки Крим про бюджетний процес та закону про єдині і (або) диференційовані нормативи відрахувань від федеральних і регіональних податків і зборів до місцевих бюджетів.

Згідно з ними виконавчі органи на місцях затвердять муніципальні правові акти. На розробку і прийняття цих документів відведено термін до 1 липня.

Реклама:

До кінця року будуть затверджені положення про ведення реєстру видаткових зобов'язань республіканського і муніципальних бюджетів, положення про склад, порядок і строки внесення інформації в муніципальну боргову книгу, про ведення кошторисів казенних установ, положення про контрольно-ревізійний органі республіки і в муніципалітетах, закон про контрольно-рахунковому органі.

Бюджет республіки затверджуватиметься на черговий фінансовий рік законом до 31 грудня.

До березня 2015 року на республіканському та муніципальному рівні повинні бути прийняті положення про порядок розробки прогнозу соціально-економічного розвитку, про розробку, реалізації та оцінці ефективності державних, відомчих і муніципальних програм.

Виконкомам міських рад та районним державним адміністраціям рекомендовано затвердити регіональні "дорожні карти" щодо інтеграції в бюджетну систему РФ.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!