"Ощадбанк" запровадив кредитні канікули для мобілізованих

Понеділок, 23 червня 2014, 19:01

"Ощадбанк" запровадив кредитні канікули для позичальників - військовослужбовців та мобілізованих до лав української армії.

Про це повідомляє прес-служба банку.

Зокрема, "Ощадбанк" для цієї категорії своїх позичальників припиняє нарахування процентів за користування кредитом та штрафних санкцій на час проходження позичальником військової служби протягом дії в Україні особливого періоду.

"Громадянський обов’язок кожного українця, кожного колективу - надавати максимальну допомогу нашим мужнім військовим, адже саме вони потребують всебічної підтримки на всіх рівнях", - зазначив голова правління банку Андрій Пишний.

Реклама:

Він також додав, що запровадження кредитних канікул - це ще один спосіб підтримки "Ощадбанком" захисників, які щосекунди ризикують життям заради мирного майбутнього єдиної європейської України.

Він підкреслив, що у квітні 2014 року ощадівці перерахували на користь української армії одноденну зарплату, зібравши таким чином 3,65 млн гривень.

Наразі Ощадбанк активно розповсюджує "Військові" казначейські зобов’язання, їх вже продано понад 20 тисяч, а це ще понад 20 млн гривень на потреби Збройних Сил.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!