Fiat продасть активи на 820 мільйонів доларів

П'ятниця, 20 червня 2014, 20:52

Fiat SpA планує продати активи на суму 820 мільйонів доларів, а виручені кошти компанія має намір направити в лінійку класу люкс.

Про це пишуть "Вести.ru".

Як наголошується, ідея продажу активів у Fiat з'явилася, після того як компанія Fiat Chrysler Automobiles NV, утворена після злиття італійського виробника з Chrysler Group LLC, запланувала сильне збільшення своїх продажів і прибутку протягом наступних 5 років.

За словами виконавчого директора концерну Сержіо Марчіонне, компанія розглядає можливість продажу своєї частки виробника сільськогосподарської техніки CNH Industrial NV у розмірі 2,5%, а також 3,5% казначейських облігацій, перш ніж Fiat Chrysler Automobiles розміститься на Нью-Йоркській біржі на початку жовтня.

Реклама:

Об'єднана компанія має намір збільшити вдвічі прибуток і підвищити щорічні поставки на 61% протягом наступних п'яти років.

Ці цілі підкріплені інвестиційним планом у розмірі 55 млрд євро, спрямованим на розширення таких брендів, як Maserati і Alfa Romeo. За словами Марчіонне, його головне завдання - відновлення Chrysler після банкрутства, що зможе підтримати впевненість інвесторів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: