Компанія Ахметова вийшла на внутрішній ринок електроенергії Угорщини

П'ятниця, 20 червня 2014, 16:43

Компанія DTEK Hungary Power Trade LLC почала тестове постачання електроенергії на внутрішній оптовий ринок Угорщини.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Як зазначається, ДТЕК продовжує реалізацію стратегії із прямого виходу на енергетичні ринки Європи та роботи з кінцевими споживачами.

"Комерційна стратегія ДТЕК передбачає створення диверсифікованої, енергетичної компанії з присутністю на зовнішніх ринках. Це передбачає торгівлю енергетичними продуктами, як на біржі, так і за прямими договорами. Особливу увагу буде приділено роботі з кінцевими споживачами", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

"Початок постачання електроенергії дозволить нам набути необхідної експертизи роботи на угорському внутрішньому ринку. У планах компанії торгувати як українською електроенергією, так і розвивати cross-border trading у центрально-східному регіоні Європи", - прокоментував Андрій Фаворов, директор із комерційної діяльності ДТЕК.

За його словами, у перспективі ДТЕК має намір вийти на внутрішні ринки електроенергії Чехії, Польщі, Словаччини та Німеччини.

ДТЕК є одним із найбільших українських постачальників енергоресурсів. Постачання електроенергії здійснюються до Угорщини, Словаччини, Румунії, Польщі, Молдови, Білорусі.

DTEK Hungary Power Trade LLC створена у 2010 році й має ліцензію на торгівлю електричною енергією, виданою Угорським енергетичним офісом .

Як відомо, "ДТЕК" входить до складу фінансово-промислової групи "Систем Кепітал Менеджмент" (СКМ), акціонером якої є Рінат Ахметов.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!