"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

НБУ надав Альфа-Банку рефінансування

Понеділок, 2 червня 2014, 16:39

Альфа-Банк отримав рефінансування Національного банку в рамках програми підтримки ліквідності банків, що кредитують сільськогосподарські підприємства.

"Це перший кредит у розмірі 143 млн гривень, отриманий банком в рамках даної програми НБУ. Участь і перемога в тендері стали можливими завдяки активності банку в сфері кредитування галузеутворюючих підприємств стратегічних секторів української економіки", - повідомляється в прес-релізі банку.

Як повідомила голова правління банку Вікторія Михайле, слова якої наводяться в прес-релізі, кредитування вітчизняних агропідприємств є пріоритетним напрямком діяльності банку: з початку поточного року кредитно-фінансова установа надала кредити восьми великим аграрним холдингам України на загальну суму понад 74 млн доларів.

Альфа-Банк заснований в 1993 році, входить до міжнародного консорціуму "Альфа Груп". Єдиним акціонером банку є АBH Ukraine Limited.

Реклама:

Згідно з даними Нацбанку України, за розміром загальних активів на 1 квітня 2014 Альфа-Банк займав 10 місце - 35,773 млрд гривень серед 181 чинного в країні банку.

Інтерфакс-Україна

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!