НБУ продовжив обмеження з продажу валюти

Понеділок, 2 червня 2014, 12:52

Національний банк продовжив обмеження продажу банками готівкової іноземної валюти фізичним особам обсягом до 15 тисяч гривень на день (в еквіваленті) до вересня.

Про це йдеться в постанові Нацбанку № 328, яка набирає чинності з 1 червня і діє до 1 вересня, пишуть "Українські новини".

Постановою передбачено продовження терміном на три місяці встановлення максимальної суми продажу готівкової інвалюти одній фізичній особі на рівні 15 тисяч гривень в еквіваленті протягом одного операційного (робочого) дня в межах однієї банківської установи.

Зазначені норми не поширюються на оплату витрат на лікування за кордоном, транспортування хворих; на перекази громадян, що виїжджають за кордон на постійне місце проживання; на перекази, отримані як оплата праці нерезидентами в Україні.

Реклама:

Продовжує діяти обмеження на видачу готівкових коштів в інвалюті з поточних і депозитних рахунків клієнтів через каси і банкомати в межах до 15 тисяч гривень на добу на одного клієнта в еквіваленті за офіційним курсом Національного банку.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: