Samsung анонсувала Galaxy S5 Prime

Четвер, 19 червня 2014, 09:19

Samsung анонсувала в Кореї смартфон Galaxy S5 Prime, який має дозвіл екрана QHD (2600 на 1440 пікселів) і підтримує найшвидшу технологію передачі даних через стільникову мережу - LTE-A.

Про це повідомляє "Лента.ру" з посиланням на Cnet.

Перед анонсом флагманського смартфона Galaxy S5 Prime з'явилася неофіційна інформація, що він буде володіти рекордним дозволом екрану QHD, однак S5 отримав звичний для старших моделей смартфонів дисплей Full HD (1920 на 1080 пікселів).

Реклама:

Смартфон S5 Prime має дисплей з діагоналлю 5,1 дюйма, тому щільність елементів зображення на екрані у нього вище, ніж у G3: 576 пікселів на дюйм проти 538.

З одного боку це дозволяє йому формувати більш гарну картинку, проте незрозуміло. чи помітить користувач настільки невелику різницю у показниках в реальній роботі.

Металевого корпусу, який також передрікали ЗМІ новий смартфон не отримав, зовні його дизайн відповідає попереднику.

Зате в S5 Prime використовується новітній процесор компанії Qualcomm - Snapdragon 805, який підтримує технологію LTE-A, що дозволяє передавати дані зі швидкістю до 300 мегабіт в секунду.

Цікаво, що в мережах оператора SK Telecom, який запустив продажу S5 Prime, максимальна швидкість тільки 225 мегабіт в секунду.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!