Facebook запустила новий фотомессенджер Slingshot

Середа, 18 червня 2014, 11:58

Найбільша в світі соцмережа Facebook запустила новий мобільний додаток Slingshot - його користувачі можуть надсилати один одному фотографії та відеоролики, але переглянути отримане повідомлення можна, лише відправивши що-небудь взамін.

Про це йдеться в офіційному блозі Facebook, пише "Лента.ру".

"За допомогою Slingshot ми хотіли зробити сервіс, де кожен не тільки переглядає, а й створює контент. Коли кожен бере активну участь, ніхто не відчуває себе скутим, і обмін навіть невеликими подіями з життя може стати захоплюючим", - вважають розробники.

Користувач Slingshot може зняти фотографію або відеоролик, додати до неї текст або оформлення, після чого відправити одному адресату або відразу групі друзів.

Реклама:

Проте головною особливістю сервісу є ігрова механіка - одержувач не зможе відкрити послання, поки не відправить фото або відео натомість. Отримувач може прокоментувати послання або видалити його, провівши по екрану.

Slingshot буде частково конкурувати з сервісами Snapchat і Blink, де повідомлення автоматично стираються після прочитання, а також з мессенджером Confide, де повідомлення розкривається поступово при проведенні по рядку пальцем, а прочитання слова знову ховаються.

Новий сервіс від Facebook спочатку буде доступний в США для користувачів смартфонів iPhone на iOS 7, а також Android-пристроїв на версіях платформи Jelly Bean і KitKat. Надалі компанія має намір розширити його доступність.

Запуск сервісу продовжить стратегію Facebook з розвитку самостійних мобільних додатків. Зараз в активі компанії придбані сервіси Instagram і WhatsApp, а також розроблені самою командою Facebook програми Paper і Messenger.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!