Підписання економічної частини Угоди з ЄС потребує негайних реформ

Вівторок, 17 червня 2014, 20:12

Підготовка до підписання економічної частини Угоди про асоціацію з ЄС потребує негайного проведення реформ в Україні, і допомога США у реалізації цих змін була би дуже цінною.

Про це заявив урядовий уповноважений з питань європейської інтеграції Валерій Пятницький, повідомляє прес-служба Мінекономрозвитку.

"Ми зацікавлені, щоб реформування проводилося якнайшвидше. Проте, Україна не може просто скопіювати європейські закони, бо наші органи влади, податкова система мають специфіку, яка має враховуватися при вдосконаленні законодавства", - підкреслив урядовий уповноважений.

"Отже, для нас було б чудово отримати підтримку США, це могло б допомогти українському бізнесу та торгівлі", - додав він.

Реклама:

Пятницький зазначив, що із вступом на посаду новообраного президента, Україна продовжуватиме курс на модернізацію економіки, а серед першочергових завдань уряду залишаються розвиток експорту, його переорієнтація на країни Заходу та перехід на європейські стандарти.

Він додав, що США могли б інвестувати у сільськогосподарське машинобудування, оскільки аграрний сектор - один з провідних у нашій державі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!