У Путіна вже не хочуть газових переговорів

Неділя, 15 червня 2014, 19:57

Голова комітету Держдуми з міжнародних справ Олексій Пушков висловився за припинення газових переговорів з Києвом після подій біля російського посольства.

Про це пишуть "Ведомости".

"Я вважаю, що Росія повинна переходити до санкцій проти України. На мій погляд, пора припиняти всякі переговори по газу. Я вважаю недоречними переговори в Києві в умовах, коли в Києві атакують російське посольство, влада практично мовчить, міліція не діє, міністр закордонних справ ображає російського президента", - заявив Пушков в неділю в інтерв'ю телеканалу "Росія 24".

Політик зазначив, що переговори потрібно закінчувати.

Реклама:

"Які переговори? Ці переговори треба закінчувати. І треба припиняти постачання газу в Україну", - заявив Пушков.

Київ уже неодноразово, багато разів підтвердив, що він не хоче ніяких розв'язок, він не хоче нічого, крім конфлікту. І тривають арешти російських журналістів, зазначив депутат.

"Я вважаю, що Росії пора переходити до санкцій проти України, тому що нічого не змінюється. Ступінь агресивності в нашу адресу в Києві тільки наростає. Нам пора закінчувати всякі розмови про партнерство і переходити до іншої політиці ", - сказав він.

Як відомо, в суботу сотні активістів пікетували посольство Російської Федерації в Києві у зв'язку з проникненням російських танків на територію України і збитим літаком ІЛ-76.

Вони закидали посольство яйцями, зеленкою, перевернули машини.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: