Apple готує до випуску нові iMac

Четвер, 12 червня 2014, 10:32

Компанія Apple наступного тижня відновить лінійку настільних комп'ютерів iMac, випустивши більш сучасні і потужні комп'ютери.

Про це повідомляє інтернет-проект MacGeneration, пише CyberSecurity.ru.

Нагадаємо, що графічний рестайлінг останні версії iMac отримали ще в 2012 році.

З тих пір компанія випускала в основному незначні оновлення, пов'язані з модернізацією процесорів і підсистемою зберігання.

Реклама:

У MacGeneration відзначають, що і на цей раз оновлення будуть носити технічний характер і візуального перетворення iMac не отримають.

Тим часом, клієнти компанії вже досить давно очікують появи в iMac Retina-подібних моніторів, причому щоб їх ціна не була захмарною.

При цьому експерти сходяться на думці, що і цього разу Apple не порадує шанувальників оновленими моніторами iMac.

Видання з посиланням на джерела в Apple відзначає, що нові iMac будуть включати в себе моделі з діагоналлю 21,5 дюйма і 27 дюймів.

1500-доларова 21,5-дюймова версія отримає процесор з частотою 2,9 ГГц, який зможе розганятися вище 3 ГГц в Turbo-режимі. Бюджетна версія за 1300 доларів отримає процесор 2,7 ГГц.

27-дюймові варіанти iMac будуть стартувати в ціні з 1,8 тисяч доларів за 3,2-гігагерцевий модель, яка в Turbo-режимі працює на частоті 3,7 ГГц. Модель за 2 тисячі доларів працюватиме з 3,5-гігагерцевим чипом, який буде розганятися до 3,9 ГГц.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!