"Стирол" Фірташа зупиняє виробництво через ситуацію в Донецькій області

Четвер, 8 травня 2014, 11:30

Концерн "Стирол" тимчасово призупиняє виробництво.

Про це йдеться у повідомленні компанії, передає "УНІАН".

Таке рішення було прийнято у зв'язку з критичною ситуацією, яка існує зараз в Донецькій області і, зокрема, в Горлівці, для безпеки працівників ПАТ "Концерн "Стирол"" і всіх жителів регіону.

Призупинено випуск аміаку і його похідних: карбаміду, селітри та КАС. Також повністю звільнено аміакосховище, на підприємстві вироблено весь аміак.

Реклама:

Весь персонал підприємства працюватиме в штатному режимі. Будуть проводитися діагностика та ремонт комунікацій, ремонт динамічного і статичного обладнання, планові ремонти.

Навчальний центр концерну СТИРОЛ OSTCHEM в цей час працюватиме в інтенсивному режимі, максимально охопивши всіх стиролівців, які повинні пройти курси підвищення кваліфікації.

На час вимушеного простою заробітна плата всіх працівників буде збережена в повному обсязі, ніхто не буде відправлений у відпустку за свій рахунок, робочий тиждень залишиться без змін.

Як відомо, у вересні 2010 року концерн "Стирол" увійшов до холдингу OSTCHEM Group, підконтрольного Group DF українського бізнесмена Дмитра Фірташа.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: