"Аваль" призупинив роботу вiддiлень у Донецькiй i Луганськiй областi

Понеділок, 5 травня 2014, 18:32

Один iз найбiльших в Українi "Райффайзен Банк Аваль" призупинив роботу 25 вiддiлень в охоплених заворушеннями Донецькiй та Луганськiй областi.

Про це повiдомили агентству "Iнтерфакс-Україна" у прес-службi кредитно-фiнансової установи.

"У мережi Райффайзен Банку Аваль 5 травня тимчасово не працюють три вiддiлення в Луганськiй областi та 22 вiддiлень у Донецькiй областi. Усi iншi вiддiлення банку працюють у звичайному режимi", - сказав представник прес-служби.

Загалом у банку 26 вiддiлень у Луганськiй i 58 вiддiлень у Донецькiй областi.

Реклама:

Водночас, як повiдомили в прес-службi одного з найбiльших українських банкiв - Дельта Банку, усi 29 його вiддiлень у Донецькiй областi i шiсть вiддiлень у Луганськiй областi працюють у штатному режимi.

За словами представника прес-служби Альфа-Банку, вiддiлення банку в Краматорську працюють у закритому режимi - без клiєнтiв, а вiддiлення в Слов'янську закрито. В усiх вiддiленнях банку в Луганськiй i Донецькiй областi посилено охорону.

У банку також повiдомили, що в Луганськiй та Донецькiй областi для клiєнтiв Альфа-Банку обмежень при зняттi готiвки в банкоматах немає, тодi як для клiєнтiв iнших банкiв встановлено добовий лiмiт у розмiрi 1,5 тисяч гривень.

Як повiдомили в прес-службi Першого українського мiжнародного банку, 5 травня його вiддiлення в Слов'янську працює за скороченим робочим днем - до 15 годин.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: