Інспекція виявила порушень у держтелерадіоорганізаціях на 153,8 мільйона

Середа, 28 травня 2014, 13:54

Держфінінспекція виявила збитків на 153,8 мільйона гривень під час ревізії 27 державних телерадіоорганізацій в 2013 році.

Про це повідомила прес-служба Державного комітету з питань телебачення та радіомовлення.

Згідно з повідомленням, протягом 2013 Держфінінспекцією були проведені ревізії 27 державних телерадіоорганізацій, під час яких було встановлено ряд порушень, що призвели до збитків на загальну суму 16,2 млн гривень.

Також 101,4 млн гривень були загублені телерадіокомпаніями через порушення ведення бухгалтерського обліку та спотворення балансової вартості активів, 36,2 млн гривень - через порушення законодавства у сфері державних закупівель (укладення договорів без застосування конкурсних процедур).

Реклама:

Колегія Держкомтелерадіо на своєму засіданні 27 травня відзначила, що на даний момент державними телерадіоорганзіаціямі в цілому усунені порушення, що призвели до збитків на суму 71,3 млн гривень.

У Держкомтелерадіо триває робота з усунення недоліків, виявлених Держфінінспекцією.

Крім того, керівникам підвідомчих Держкомтелерадіо підприємств, установ і організацій рекомендовано продовжити роботу з усунення виявлених порушень і недоліків у веденні фінансово-господарської діяльності та вжити вичерпних заходів щодо недопущення їх у подальшій роботі.

Як повідомляло агентство, Держфінінспекція виявила збитків на 318,5 млн гривень під час ревізії коштів на проведення чемпіонату Європи 2012 з футболу.

Держфінінспекція запобігла недоцільні витрати в сфері держзакупівель на 1,9 мільярда гривень в 2013 році.

Українські новини

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!