"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

LG анонсує флагманський смартфон G3

Вівторок, 27 травня 2014, 10:05

Компанія LG анонсує 27 травня флагманський смартфон G3.

Про це повідомляється на сайті компанії, пише "Лента.ру".

Згідно з фірмовим промороликом, екран нового флагмана LG знову за розмірами перевершить старші смартфони конкурентів - 5,5 дюйма по діагоналі.

Для порівняння Samsung Galaxy S5 і Sony Xperia Z2 мають дисплеї розміром 5,1 і 5,2 дюйма відповідно. Судячи по рекламному відео, G3 отримає чохол Quick Circle.

Реклама:

Через кругле віконце цього аксесуара користувач зможе керувати дзвінками, музикою і запускати процес фотографування.

Компанія LG запізнилася з виходом старшої версії смартфона в порівнянні з конкурентами, які анонсували флагманські версії цього року ще в лютому на виставці MWC в Барселоні.

Зате в G3 очікуються кілька функцій, ще не застосовуваних в сучасних апаратах.

 

За інформацією ЗМІ, смартфон LG G3 стане першим з апаратів відомих виробників, який отримає дозвіл монітора вище Full HD - 2560 на 1440 пікселів.

Ще однією нестандартною функцією, очікуваного LG G3, стане лазерне підсвічування автофокусу. Воно дозволить точніше вимірювати відстань до об'єктів, що знімаються і швидше наводити різкість.

Роздільна здатність основної камери залишиться 13 мегапікселів, вона буде оснащена системою оптичної стабілізації, як і в поточній старшої моделі G2.

Фронтальна камера буде мати дозвіл 2,1 мегапікселя. Це типове значення для сучасних смартфонів, проте очікується, що вона буде вміти автоматично робити "селфі" (автопортрет), розпізнаваючи спеціальний жест.

Таким чином фотографу не доведеться натискати на кнопки, зйомка буде проведена за знаком власника.

Апаратна начинка для G3 очікується типовою для сучасних старших моделей: процесор Qualcomm Snapdragon 801, три гігабайти оперативної пам'яті, 32 гігабайти внутрішньої пам'яті, підтримка сучасних бездротових протоколів Bluetooth, Wi-Fi і NFC.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: