"МАКО" Януковича відхрещується від незаконних бізнес-схем

П'ятниця, 23 травня 2014, 17:15

Компанія "Мако Холдинг" заявляє про недостовірність інформації про причетність старшого сина Віктора Януковича Олександра до організації незаконних бізнес-схем.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії, передають "Українські новини".

"Викладена в блозі Арсена Авакова інформація про причетність акціонера компанії "Мако Холдинг" Олександра Януковича до сприяння організації незаконних бізнес-схем є недостовірною, голослівною і не має нічого спільного з дійсністю, про що неодноразово вже повідомлялося раніше.

Оприлюднення МВС бездоказових звинувачень на адресу акціонера компанії є нічим іншим, як політично вмотивованою PR-акцією, яка не має нічого спільного з юриспруденцією. Тим більше, що сфера оподаткування перебуває поза компетенцією даного міністерства", - йдеться у ньому.

Реклама:

Компанія закликає органи державної влади, їх представників зберігати стриманість і припинити поширення невідповідною дійсності, ганьбить честь, гідність та ділову репутацію інформації.

Як повідомлялося, МВС підозрює в причетності до махінацій бізнесмена, власника футбольного клубу "Металіст" та власника групи компаній "Східно-європейська паливно-енергетична компанія" (СЄПЕК) Сергія Курченка з нафтою колишнього міністра доходів і зборів Олександра Клименка, сина колишнього генерального прокурора Віктора Пшонки - Артема і сина Віктора Януковича Олександра.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: