Бойовики викрали 15 інкасаторських машин - ПриватБанк

Четвер, 22 травня 2014, 15:03

За останні два тижні у Донецькій і Луганській областях бойовики самопроголошених "ДНР" і "ЛНР" викрали 15 інкасаторських машин ПриватБанку.

Про це повідомляє прес-служба банку.

Броньовані автомобілі інкасаторів були викрадені як зі стоянок банку, які охоронялись, так і в результаті збройних нападів на екіпажі машин під час руху по території регіону, зазначають у службі безпеки банку.

"Сьогодні в регіоні не працює жоден фірмовий інкасаторський автомобіль банку, практично весь парк наших машин був викрадений бойовиками, - заявив керівник СБ банку Станіслав Крижановський.

Реклама:

"Не виключено, що сьогодні ці автомобілі використовуються бойовиками терористичних організацій для збройних нападів на українських військових і мирних громадян на Донеччині та Луганщині", - зазначив він.

Банк звернувся до всіх жителів регіону з проханням повідомити про можливе місцезнаходження викрадених інкасаторських автомобілів з державними номерами АН 6380 НР, АН8221 НI, АН0386 ІВ, АН6419 АР, АЕ3400 ВТ, АЕ9029 НД, АЕ 9024 ВС.

Раніше повідомлялося про напад на українських військових в районі регіонального ландшафтного парку "Форест парк", який знаходиться поблизу Волновахи.

"Між Великоанадолем (Ольгінка) і Володимирівкою сьогодні на початку 6-го ранку бойовики ДНР розстріляли українських військових. Приїхали на інкасаторських авто "Привату", стріляли з гранатометів і ПЗРК, кулеметів. Солдатів було чоловік 30, 3 БТР або БМП", - цитував "Остров" слова одного з очевидців.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: