"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Денисова знову віддала "регіоналам" 120 мільйонів на дитячі харчі

Вівторок, 20 травня 2014, 09:29

Мінсоцполітики за результатами тендерів уклало угоди на послуги харчування дітей, потерпілих від Чорнобильської катастрофи, у навчальних закладах, розташованих на територіях радіоактивного забруднення.

Про це пишуть "Наші гроші" із посиланням на "Вісник державних закупівель".

Загальна вартість угод становить 121,39 мільйона гривень.

Як зазначається, ТОВ "Адмет-Груп" отримало замовлень на 48,07 мільйона гривень на харчування дітей у Ладижині (Вінницька обл.), Камені (Волинська обл.), Маневицькому районі (Волинська обл.), Сарненському районі (Рівненська обл.).

Реклама:

До початку 2012 року єдиним власником ТОВ "Адмет-Груп" був одесит Дмитро Водопянов, потім фірма змінила місце реєстрації з Одеси на м. Боярку Київської област. Засновниками стали киянин Олександр Горбенко і одеситка Ганна Бутенко. Сьогодні єдиним власником записаний Андрій Усенко.

Олександр Горбенко також раніше був директором ТОВ "Укрпродакорд ОР", що входило в пул постачальників харчування армії, сформований за час керівництва в Міністерстві оборони Михайла Єжеля. Ця фірма раніше належала Олені Березок - дружині Руслана Березюка, депутата Білоцерківської міськради, який донедавна представляв Партію регіонів, а тепер позапартійний.

Олені Березюк також належить відоме поставками неякісних продуктів ТОВ "Візит", яке днями отримало від Мінсоцполітитки підряди на харчування дітей-чорнобильців у інших регіонах на 109,86 мільйона гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!