"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Швейцарія надала Україні 20 мільйонів франків

Середа, 14 травня 2014, 20:09

Швейцарський уряд надав Україні 20 мільйонів швейцарських франків та готовий до подальшого розширення технічної допомоги.

Про це повідомляється на сайті Нацбанку.

Як наголошується, голова НБУ Степан Кубів 13 травня в рамках Щорічних зборів Ради керуючих Європейського банку реконструкції та розвитку зустрівся з главою делегації Швейцарії Беатрисою Мазер-Маллор і взяв участь у робочій зустрічі глав делегацій Групи країн-членів ЄБРР на чолі зі Швейцарією, до якої входить Україна.

Мазер-Маллор запевнила представників української делегації в політичній підтримці українських урядових ініціатив щодо реформ у фінансовому та інших секторах економіки України та у фінансовій - шляхом надання нашій державі допомоги в розмірі 20 млн швейцарських франків.

Реклама:

Також вона повідомила про подальше розширення технічної допомоги і додаткове використання фінансових ресурсів, що спрямовуватимуться на розвиток аграрного та енергетичного секторів, малого й середнього бізнесу України.

За словами Мазер-Маллор, Швейцарія в рамках співробітництва за програмою Stolen Assets Recovery і надалі вживатиме заходів щодо недопущення вивезення з України та забезпечення повернення в країну незаконно привласнених українських активів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!