"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Новинський розглядатиме пропозиції щодо продажу активів в Криму

Понеділок, 12 травня 2014, 10:14

Власник "Смарт-холдингу", народний депутат Вадим Новинський не може прогнозувати майбутнє підконтрольних холдингу бізнесів в Криму, проте готовий розглядати пропозиції про їхній продаж.

Про це він сказав, відповідаючи на запитання журналістів про можливість продажу бізнесів "Смарт-холдингу" в Криму, пише "Інтерфакс-Україна".

"Я взагалі ще поки не знаю, що з цим бізнесом там буде. Я поки не можу в'їхати до Криму, ви знаєте", - сказав він.

"Якщо будуть пропозиції, можемо і продати. Дивлячись, яка пропозиція буде", - зазначив Новинський.

Реклама:

Основними активами "Смарт-холдингу" в Криму є Балаклавське рудоуправління ім.Горького" (Севастополь), Євпаторійський і Сакський завод будівельних матеріалів, що входять в "Смарт-Нерудпром".

"Балаклавське рудоуправління" в перспективі передбачалося перепрофілювати в компанію з розвитку багатофункціонального цілорічного курорту Balaklava Green.

"Смарт-холдинг" вже почав інвестиції в цій проект і мав намір залучити в його реалізацію близько 1-1,2 млрд доларів протягом 7-15 років.

Нагадаємо, Новинський обраний народним депутатом по округу в Севастополі на довиборах в 2013 році, проте влада Криму після його анексії Росією заборонили Новинському в'їзд на півострів.

"Смарт-холдинг" володіє 23,75% гірсько- металургійної групи "Метінвест", 95% акцій суднобудівного холдингу Smart Maritime Group, "Юнекс Банком" і банком "Форум", торгово-фінансовою компанією ТОВ "Сантіс".

Холдингу також належать активи в паливно-енергетичній галузі, девелопменті та агросекторі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: