ГПУ спростувала причетність Ясюка до будь-яких корупційних дій

Середа, 9 квітня 2014, 13:22

Колишній глава ДАТ "Чорноморнафтогаз" Валерій Ясюк не причетний до будь-яких корупційних дій.

Про це йдеться у відповіді Генеральної прокуратури на запит Кабінету міністрів щодо дотримання законності при придбанні плавучих бурових установок, передає прес-служба ГПУ.

"Я свідомо не коментував звинувачення на свою адресу з купівлі бурових установок до висновків Генеральної прокуратури", - сказав Ясюк.

"Як і всі фахівці, я впевнений у важливості збільшення власного видобутку газу для енергетичної незалежності України. Необхідне технологічне переоснащення газодобувних підприємств. Але я не мав відношення до проведення тендерних процедур і визначення ціни закупівлі бурових установок. Будь-які звинувачення на мою адресу і навішування ярликів безпідставні", - зазначив колишній голова "Чорноморнафтогазу".

Реклама:

"Навколо мого призначення керівником "Укртрансгазу" почалися спекуляції, це було використано як привід для інформаційної атаки проти нової влади. Я не хочу давати ніяких, навіть штучних приводів для дискредитації уряду, особливо в такий скрутний для країни час. Тому я написав заяву про звільнення з посади голови правління ПАТ "Укртрансгазу", - повідомив Ясюк.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: