Hyundai можуть повернутися до роботи через 3-4 місяці - міністр

П'ятниця, 4 квітня 2014, 11:35

Швидкісні потяги "Інтерсіті+" (Hyundai) повернуться до роботи на залізницю після ремонту через 3-4 місяці.

Про це заявив міністр інфраструктури Максим Бурбак, пише "УНІАН".

Відповідаючи на запитання, міністр сказав, що ці поїзди повернуться "ймовірно, через 3-4 місяці".

Бурбак нагадав, що зараз Генпрокуратура відкрила кримінальну справу за фактом використання поїздів Hyundai, які були технічно несправними, що "могло призвести до поганих наслідків".

Реклама:

Також міністр повідомив, що поки ці поїзди знаходяться на гарантії, корейські виробники прибудуть в Україну для усунення всіх несправностей.

"Наступного тижня до Києва прибудуть представники виробника з Південної Кореї, з якими будуть обговорюватися деталі. Бо поїзди перебувають на ремонті, - пояснив Бурбак. - Наш інститут входить в систему "Укрзалізниці", шукає технологічне рішення ремонту, і в принципі, воно є. Але на даний момент потяги знаходяться ще на гарантії. Вони всі зняті для того, щоб провести їх техобслуговування і усунути всі неполадки, щоб вони були безпечними".

Нагадаємо, Генпрокуратура України відкрила кримінальне провадження щодо УЗШК за фактом несправностей і неліцензованого використання швидкісних електропоїздів Hyundai.

Зокрема, Генпрокуратура встановила, що УЗШК більше року надавала послуги з перевезення пасажирів електропоїздами Hyundai без ліцензії.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: