"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Samsung запускає сервіс Smart Service

Четвер, 3 квітня 2014, 13:01

Корейський електронний гігант Samsung Electronics виходить на ринок "розумних" домашніх приладів і запускає сервіс Samsung Smart Service, який судячи з анонсу Samsung поки працює тільки в Кореї і США.

Про це пише CyberSecurity.ru.

Для клієнтів сервіс доступний через смартфон - планшетнbq додаток, доступнbq в Google Play.

Суть сервісу в наступному: через нього з будь-якої точки, де є інтернет, користувачі можуть упралвять домашніми пристроями-кондиціонерами, холодильниками і інш.

Реклама:

Звичайно, побутова електроніка повинна підтримувати дані функціональні можливості.

У Samsung говорять, що багато з її нових битрових пристроїв підтримують інтернет-підключення через домашні мережі, відповідно, ними можна буде управляти через Samsung Smart Service.

У заяві Samsung йдеться, що сервіс "дозволить попрощатися з пультами управління і працювати з підключаються пристроями з будь-якої точки планети".

У Samsung говорять, що частина функціоналу сервісу поки не готова, робота над нею буде завершена в другому півріччі. Відзначимо, що вже зараз додаток може працювати за заздалегідь заданими сценаріями, відповідним під концепцію "розумного" будинку.

Завдяки режимам "поза домом", "сплю", "повертаюся додому", "ненадовго вийшов" та іншим, користувачі можуть управляти своїми пристроями в тандемі.

Наприклад, провітрити приміщення кондиціонером і приготувати якусь страву із замороженого напівфабрикату в мікрохвильовій печі, а вночі - зайнятися пранням білизни і знизити потужність роботи кондиціонерів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!