"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Субсидії на оплату компослуг обійдуться бюджету в 3 мільярди

Вівторок, 29 квітня 2014, 15:50

На фінансування програми компенсації комунальних послуг знадобиться 3 мільярда гривень. Дане питання вже узгоджено з МВФ і ці кошти закладені у державному бюджеті.

Про це у ході робочої наради з адміністративним активом Одеської області заявила міністр соціальної політики Людмила Денісова, повідомили УНІАН у Департаменті інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ.

"Незважаючи на підвищення тарифів, з 1 липня 4,5 млн сімей не платитимуть ні копійки більше. Їм буде надана державна підтримка і розмір їх платежів за комунальні послуги не зміниться", - сказала Денісова.

Міністр підкреслила, що цього вдалося досягнути завдяки житловим субсидіям, які будуть надані 1,5 млн сімей. Крім того, за її словами, ще 3,5 млн сімей отримають компенсацію при оплаті житлово-комунальних послуг.

Реклама:

Також Денісова запевнила, що всі квітневі пенсії та виплати малозабезпеченим сім'ям, сім'ям з дітьми, дітям-інвалідам та інвалідам з дитинства виплачено. Більше того, вже розпочато фінансування державних соціальних допомог і пенсійних виплат травня.

"Гарантую, всі ветерани та люди похилого віку отримають належні їм виплати вчасно", - наголосила вона.

Наразі, зауважила міністр, міністерство працює над тим, аби погасити борги по фондах соціального страхування.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: