Пінчук закриває "Інвестгазету"

Понеділок, 28 квітня 2014, 12:31

На медіаринку України чергові потрясіння - закривається одне з найстаріших ділових видань українського ринку - "ІнвестГазета".

Про це повідомляє ain.ua.

Як повідомляється, її перший номер вийшов у 1995 році, а сьогодні в продаж надійшов останній випуск.

Про закриття видання повідомляє MMR - видання, яке входить в Ekonomika Communication Hub (колишній видавничий дім "Економіка").

Реклама:

За даними видання, це рішення ухвалили акціонери "зважаючи на тренди по діджіталізаціі інформаційного простору".

Причина безпосередньо пов'язана з фінансами: "в даний момент вихід "Інвестгазети" перестав відповідати вимогам економічної моделі, реалізованої компанією-видавцем".

Ekonomika Communication Hub входить в портфель компанії EastOne Віктора Пінчука.

"Ми багато робили для того, щоб компенсувати втрати від зміни контент-споживчих уподобань та інтересів рекламодетелей і читачів. І це поліпшило комплекс індикаторів діяльності бренду. Але не настільки, щоб продовжать", - написала генеральний директор "Економіки" Ірина Рубіс в Facebook.

За її словами, команда "ІнвестГазети" продовжить працювати в компанії до кінця червня, співробітникам запропонують варіанти пристрою в "Економіці".

Всі інші медіабрендів "Економіки" - Delo.ua, аналітичний проект ТОП-100, MMR, "МайбутнЄ", корпоративні проекти - виходитимуть у затвердженому графіку і форматі.

Повідомляється, що Delo.ua стане ключовим онлайн-майданчиком в "Економіці", а прінтовой і онлайн-ресурс "ІнвестГазети" інтегрують в портал Delo.ua.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: