Roshen побудувала молочноконсервний комбінат у Вінниці

П'ятниця, 25 квітня 2014, 19:20

Міжнародна кондитерська корпорація Roshen інвестувала близько 700 мільйонів гривень в будівництво у Вінниці одного із найбільших у Східній Європі молочноконсервного комбінату.

Відкриття комбінату відбулось у п’ятницю, 25 квітня, пише УНІАН.

Під час відкриття заводу власник кондитерської корпорації Roshen, народний депутат України Петро Порошенко зауважив, що на сьогодні Україна потребує створення нових виробництв за найсучаснішими технологіями для забезпечення нової якості життя.

"Підтримання єдності України потребує подолання корупції для створення інвестиційного клімату, щоб створювались нові робочі місця - високооплачувані, висококваліфіковані для того, щоб вироблялась унікальна продукція", - сказав Порошенко.В

Реклама:

ін зазначив, що будівництво заводу не припинялось навіть в умовах, коли щодо керівництва Roshen було порушено десятки кримінальних справ.

"Будівництво відбувалось тоді, коли відносно керівництва фабрики минулим керівництвом держави було порушено кримінальні справи, він не вилазив зі слідчих допитів. В таких умовах ніхто не взяв на себе рішення зупинити будівництво", - сказав народний депутат.

Він зазначив, що 50% продукції комбінату буде постачатись у країни Західної Європи.

Нове підприємство високотехнологічного рівня розташовано на земельній ділянці 5,3 га по вулиці Енергетичній.

Молочноконсервний завод перероблятиме 600 тонн молока за добу й вироблятиме 10 різновидів молочної продукції, серед яких молоко сухе, молоко сухе обезжирене, вершки сухі, масло солодковершкове, пастеризовані вершки, молоко згущене з додаванням цукру.

Окрім традиційних різновидів, комбінат вироблятиме й нові для українського ринку види молочної продукції, зокрема це: сухе молоко з підвищеним вмістом вільних жирів, сухе карамелізоване молоко, обезвожений молочний жир, фракціонований молочний жир. 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: