Ахметов перерахував до держбюджету податків на 28 мільярдів

Середа, 23 квітня 2014, 11:45

Податкові відрахування групи СКМ Ріната Ахметова до бюджетів усіх рівнів у 2013 році перевищили 28 млрд гривень.

Про це йдеться в прес-релізі групи.

Крім того, в 2013 році група СКМ інвестувала в розвиток своїх існуючих активів (без урахування M&A ) 16 млрд гривень - на рівні інвестицій попереднього 2012 року.

Зокрема, інвестиції в модернізацію підприємств холдингів "Метінвест" і "ДТЕК" становили 5,7 млрд гривень і 10 млрд гривень відповідно.

Реклама:
 

"Ми добре розуміємо, що від нашого бізнесу і наших інвестиційних рішень залежать стабільність, благополуччя та розвиток сотень тисяч наших співробітників і кількох десятків українських міст і селищ", - cказав генеральний директор компанії СКМ Олег Попов.

Згідно з повідомленням, інвестиції групи СКМ в програми, спрямовані на розвиток співробітників, зміцнення їх здоров'я, підвищення безпеки на робочих місцях, охорону навколишнього середовища та підвищення якості життя в регіонах присутності групи перевищили 6 млрд гривень.

"Підприємства СКМ продовжили системну роботу щодо соціально-економічного розвитку міст і сіл, в яких вони працюють, в рамках Програми соціального партнерства (ПСП). Всього було реалізовано більше 200 проектів ПСП в 11 областях України на суму понад 215 млн гривень", - йдеться в прес-релізі групи.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: